null

Dear customers,

Please note that the Make-Model-Year search option is currently under development,

and it does not work on all of our products yet.

Please feel free to search for products, and If your search does not have any results, you can browse through our categories the usual way. For the time being, it is only applied on the following categories:

Remklauw; Remmen en voorwiellagers; Oliefilter;Ontsteking;Origineel;PCM;PCV;Performance en tuning parts;Pijp;Plaatwerk spiegels en logo's;Radiateur;Remblokken;Remslang,Remschijven


Morimoto LED koplampen

Morimoto LED koplampen


LED verlichting Dodge RAM:

De Dodge RAM pickups zijn uitgevoerd met Halogeen verlichting. Met uitzondering van de nieuwe 5th gen RAM. Deze Dodge RAM is uitgevoerd met LED koplampen en achterlichten af fabriek.
Het halogeen licht waarmee de 3e en 4e generatie Dodge Ram zijn uitgevoerd heeft een zwak lichtbeeld met weinig lichtopbrengst. Dit gaat ten koste van het zicht. Het rendement uit deze koplampen is niet wat je wilt hebben als je in je Dodge Ram naar huis rijdt. In de zomermaanden valt dit probleem misschien minder op, maar zodra het sneller donker wordt dient dit probleem zich weer aan.

Waarom kiezen voor LED verlichting?

LED lampen hebben geen gloeidraad meer, maar zijn voorzien van het zogenoemde ‘’licht-emitterende diodes’’ of in de volksmond genoemd LED. De lichtopbrengst in tegenstelling tot een halogeenlamp is enorm. Daarnaast is de LED lamp 8 tot 10 keer zuiniger als een halogeenlamp.
Verlichting is van levensbelang in de auto, laat staan in een grote Dodge RAM.
Je wilt graag heldere verlichting, koplampen die ver stralen zodat ook de andere deelnemers in het verkeer jou aan zien komen.

Wat is Morimoto?

Er is op het gebied van LED verlichting een hoop te verkrijgen. Er zijn vele aanbieders en leveranciers die LED lampen aanbieden in verschillende prijsklasse.
Morimoto is een Amerikaans bedrijf welke is opgericht in 2008, met het idee om in het gat te springen voor aftermarket LED verlichting. Geen goedkope Chinese rommel, maar hoogwaardige kwaliteit LED verlichting voor een breed aanbod auto’s. Waar er een goede prijs/kwaliteit verhouding is.
Uiteraard is Morimoto gespecialiseerd in de LED verlichting van de Amerikaanse pick ups. Met onder andere Dodge RAM, Ford F150, Ford F150 Raptor, GMC Sierra en Jeep Wrangler.
MPRtruckparts verkoopt uiteraard standaard in het assortiment de Morimoto koplampen van Dodge RAM, maar heeft u een andere Amerikaanse pick up? Neem dan contact met ons op, wij kunnen jou daar zeker bij helpen! Mailadres: info@mopartruckshop.nl
Verlichting draait uiteraard als eerst om veiligheid, maar de Morimoto koplampen zijn zeker een mooie uiterlijke verfraaiing aan jouw Dodge RAM!

Dealer van Morimoto:

MPRtruckparts is dealer van Morimoto. Dit houdt in dat wij direct bij de leverancier bestellen.
Hierdoor blijft de kwaliteit bij ons gewaarborgd en kunnen wij eventuele garantieclaims oplossen.
Wij hebben korte lijnen met de leverancier, waardoor hun kennis naar ons wordt overgedragen.
Uiteraard en niet geheel onbelangrijk, wij leveren de originele Morimoto LED verlichting. 


28th Jan 2022

Recent Posts