null

Garages & Grossiers

Onderdelen verkoop B2B aan garages en grossiers 

Wij verkopen onderdelen direct aan de klanten (particulieren) en aan garage bedrijven, dealers maar ook aan de automaterialenzaken.

Uiteraard hanteren wij hiervoor ook verschillende prijzen en kortingen.
De prijzen die momenteel op de website worden weergegeven zijn de particuliere kortingen.


Zodra u een account bij ons aanmaakt kunnen wij nadien selecteren in welke categorie u valt op basis van uw afname/bedrijf. Dit is een handmatige verwerking, dus graag contact met ons opnemen voordat de weborder wordt geplaatst.

Onze zakelijke kortingen zijn gebaseerd op afname van een groter volume en terugkomende orders.

Nadat u bent ingelogd kunt u ook zien welke kortingen u ontvangt bij aankoop van 1 stuk of een volle verpakking van bijvoorbeeld 12 stuks.
Deze kortingstaffels worden in een schema weergegeven bij het onderdeel.

Ook genieten onze B2B klanten van de support van onze sales specialisten en technische ondersteuning aan de garages via onze helpdesk.

Wij kunnen u voorzien van de noodzakelijke documentatie voor een correcte diagnose en voor het uitvoeren van een complexe reparatie.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld een schema voor het installeren van Morimoto LED koplampen of een handleiding voor het verversen van de ZF transmissie olie en het filter.

U zult bij ons geen B-keuze Dodge Ram onderdelen vinden, alleen A-merken en topkwaliteit onderdelen.
Wij zijn dealer van onder andere Morimoto LED verlichting, MBRP uitlaatsystemen en onze zelfontworpen in samen werking met Hardrace bovenste en onderste draagarmen.
Hierdoor weet u zeker dat u het origineel koopt, met de beste kwaliteit en garantieverlening.

Wij streven er ook niet naar de goedkoopste te zijn maar zorgen ervoor dat u de juiste onderdelen krijgt voor de scherpste prijs.

Ons magazijn is toegespitst op de Dodge Ram pick-up onderdelen, maar mocht u een andere Amerikaanse pick-up hebben willen wij u graag voorzien van advies/onderdelen.
Je krijgt uiteindelijk maar één keer de kans om het goed te doen! Een tevreden klant is een terugkerende klant en niet één met dezelfde klachten!

Voor de zakelijke klanten uit Europa kunt u bij ons direct BTW vrij inkopen nadat u een geldig BTW nummer heeft ingevuld in uw account.
Neem hierna even contact op met een sales medewerker en uw account is direct geschikt voor Intracommunautaire levering. (BTW verlegging)

Indien u na de weborder de BTW verlegging aanvraagt, worden er administratie kosten van €20,- in rekening gebracht. 

Wilt u een speciale prijs voor een bulk order of een grote reparatie/revisie?
Heeft u de onderdelen welke u nodig heeft niet op onze website kunnen vinden?
Neem dan per mail (sales@mprtruckparts.nl) contact met ons op. Graag ontvangen wij het chassisnummer van de Dodge Ram en onze sales medewerker zorgt voor een passende aanbieding!

 

img-0046.jpg