null

Dear customers,

Please note that the Make-Model-Year search option is currently under development,

and it does not work on all of our products yet.

Please feel free to search for products, and If your search does not have any results, you can browse through our categories the usual way. For the time being, it is only applied on the following categories:

Remklauw; Remmen en voorwiellagers; Oliefilter;Ontsteking;Origineel;PCM;PCV;Performance en tuning parts;Pijp;Plaatwerk spiegels en logo's;Radiateur;Remblokken;Remslang,Remschijven


Verzending en Retourneren

Retour beleid:

MPR truckparts B.V. biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen ongebruikte artikelen in onbeschadigde originele verpakking te retourneren.

Alleen de door MPR truckparts B.V. gemaakte verzend- en administratiekosten (15% van het onderdeelbedrag) worden bij u in rekening gebracht; tenzij de retour een gevolg is van een fout door MPR-truckparts B.V. (Verkeerde artikel ontvangen of beschadigd)

Artikelen die zijn besteld zonder vooraf overleg van chassisnummer of vooraf contact met een van onze medewekers, en dus zelfstandig zijn besteld en retour komen omdat deze niet passend zijn, niet meer benodigd zijn ect worden 15% administratie kosten in rekening gebracht van het aankoopbedrag van het onderdeel. Verzendkosten zijn (indien geen fout van MPR truckparts) altijd op uw eigen kosten.  

Ook artikelen die na de 14 dagen herroepingsrecht bij ons retour worden aangeboden, krijgen 15% administratie kosten van het aankoopbedrag van het geretourneerde onderdeel in rekening. Verzendkosten zijn (indien geen fout van MPR truckparts) altijd op uw eigen kosten.  

MPRTruckparts b.v. dient schriftelijk binnen 24 uur na ontvangst geïnformeerd te worden over ontbrekende/ beschadigde producten.
Het nalaten van het tijdig melden van de beschadiging is van invloed op de vergoeding/vervanging van ontbrekende/ beschadigde producten.

 

Bij het retourneren van een bestelling of onderdeel welke onder de garantie voorwaarden valt kunt u dit ook volledig kosteloos doen. 

Neem dan contact op middels sales@mprtruckparts en een van onze collega's zal u per mail een retourlabel toesturen met het dichtsbijzijnde adres waar u het pakket kunt afgeven. 

Nadat wij het pakket hebben ontvangen en de retour is goedgekeurd, wordt de creditnota opgemaakt en ontvangt u per mail de creditfactuur.

Retour zendingen met onderdelen voor een garantie claim worden aangeboden aan leverancier/fabrikant ter beoordeling van garantie. Na toewijzing van een garantie claim door leverancier/fabrikant wordt deze conform leveringsvoorwaarden afgehandeld. Er wordt een nieuw product verstrekt of uw aankoop bedrag voor het product wordt gecrediteerd. 
Kosten van derden, transport kosten, vervangend vervoer en/of gederfde omzet wordt niet vergoed binnen de garantie.

 

Gemaakte creditfacturen onder de €100,- worden niet terugbetaald middels het betaalplatform, maar worden verwerkt als store credit/shop tegoed. 

 

Alle retourzendingen dienen voorzien te zijn van een correct en compleet ingevuld retourformulier. 

Retourzendingen zonder retourformulier worden niet verwerkt en lopen daardoor ernstige vertraging op. 

U kunt eenvoudig via onze website het retour formulier downloaden, invullen en uitprinten:

 

Retourformulier

 

Alle Retour ontvangen zendingen wordt zo snel mogelijk verwerkt. Indien er een sprake is van een terugbetaling of vergoeding zal dit binnen 10 werkdagen na ontvangst en verwerking van de retourzending worden uitgevoerd. 

 

Verzending:

Wij verzenden door geheel Europa met DHL. Indien uw land niet tussen de standaard beschikbare landen staat vermeld kan het zijn dat wij hiervoor een maatwerk calculatie toepassen voor uw bestelling. Deze wordt afhankelijk van uw locatie en het gewicht/formaat van de zending berekend.
Neem hiervoor contact op middels sales@mprtruckparts.nl voor dat u de bestelling afrond.