null

Dear customers,

Please note that the Make-Model-Year search option is currently under development,

and it does not work on all of our products yet.

Please feel free to search for products, and If your search does not have any results, you can browse through our categories the usual way. For the time being, it is only applied on the following categories:

Remklauw; Remmen en voorwiellagers; Oliefilter;Ontsteking;Origineel;PCM;PCV;Performance en tuning parts;Pijp;Plaatwerk spiegels en logo's;Radiateur;Remblokken;Remslang,Remschijven


Wie zijn wij

MPR-Truckparts B.V. is het adres voor al uw onderdelen van uw Pick-up truck.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een compleet en gericht assortiment samengesteld van de meest voorkomende onderdelen.
Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van de juiste onderdelen van goede kwaliteit en voor een scherpe prijs.


MPR-Truckparts is opgericht in 2017 toen de onderdelen verkoop afdeling van Mopartruckshop.nl het bedrijf was ontgroeid.
Er is gekozen om een zelfstandige onderneming te starten die zich volledig kon toeleggen op de inkoop en verkoop van onderdelen en accesoires.
Als zelfstandige onderneming is MPR-Truckparts B.V. niet merkgebonden en levert onderdelen van alle grote merken en namen uit de USA.

Wij streven ernaar alleen de beste kwaliteit willen verkopen die de huidige markt te leveren heeft.
Wij streven er niet naar de goedkoopste te zijn maar om de beste onderdelen voor de scherpste prijs aan te bieden.
Al onze onderdelen krijgen dan ook minimaal 1 of 2 jaar tot zelfs een limited lifetime garantie!

Aarzel niet om ons te contacteren met bijzondere wensen binnen ons netwerk aan leveranciers is vrijwel alles verkrijgbaar. 
Wij verkopen veel onderdelen aan Dealer bedrijven, handelaren en specialisten. Maar ook voor de consument blijven we betaalbaar en toegankelijk

Onze onderdelen halen we rechtstreeks uit de USA bij de fabrikant uit het magazijn of bij de diverse groothandels.
Hier door garanderen wij altijd de beste kwaliteit en snelle levertijden. Als er iets niet voldoet aan onze kwaliteitseisen dan verkopen we het ook niet aan onze klanten!
Goedkope aftermarket onderdelen laten vaak te wensen over, als de prijs te laag is dan is ook de kwaliteit en levensduur vergelijkbaar.

Daarom leveren wij alleen maar origineel 1e keuze en A-kwaliteit onderdelen. Veel originele onderdelen maar ook aftermarket onderdelen van de gerenomeerde fabrikanten.
Inmiddels hebben wij meer dan 20.000 verschillende onderdelen op voorraad en wekelijks diverse luchtvracht leveringen uit de USA.

Wij zijn altijd bereikbaar voor advies bij een reparatie of voor de benodigde onderdelen voor uw onderhoud. 
Onze verkoop adviseurs zijn dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 17:00 voor al uw vragen en orders.